Rotary kanjon 2018

U organizaciji Rotary kluba Bihać, u subotu 12. maja održan je po četvrti put Rotary kanjon.  Manifestacija koja je postala turistički brend donjeg toka rijeke Une i koja svake godine privlači sve veći broj šetača, trkača, maratonaca, rekreativaca biciklista ali i biciklističkih klubova iz USK-a i regiona.

I pored nešto lošije vremenske prognoze uoči samog događaja preko 500 ljubitelja prirode se još jednom uvjerilo u prirodne ljepote Grmuškog kanjona i uživalo u prelijepom danu i  dobrom druženju. Najmlađi učesnik je imao svega 4 a najstariji 74 godine.  Svi su saglasni da je ovo manifestacija koja je u potpunosti opravdala očekivanja i da bi trebala da bude organizirana barem jedan puta mjesečno kako bi se svi zainteresirani mogli uvjeriti u ljepotu Une od Cazin srbljana do Bosanske Krupe. Prvi puta ove godine svi učesnici su imali priliku vidjeti  i električni automobil Nisan Zero.

Nakon Rotary voza/vlaka koji smo predali u nadležnost JP NP Una i ova manifestacija je dokaz da rotarijanci u Bihaću umiju prepoznati neiskorištene kapacitete kada je turistička ponuda u pitanju- izjavio je Nedžad Čavkunović aktualni predsjednik RC Bihać.

Fotografije sa manifestacije možete pogledati na linkovima

 FOTO ROTARY KANJON 2018 ALBUM 1.

 FOTO ROTARY KANJON 2018 ALBUM 2.

 FOTO ROTARY KANJON 2018 ALBUM 3.

Hvala i medijima koji pratili ovu i druge aktivnosti našeg Kluba!

RTV USK PRILOG

 

 

datum objave: 14. May 2018. | izvor: RC Bihać
OSTALE VIJESTI
Rotary kanjon 2018 | Rotary Club Bihać