NOVO RUKOVODSTVO ZA NOVU ROTARIJANSKU GODINU

29.06.2018 BIHAĆ

 

Bez obzira što ove godine, prvi put nakon 15 godina, nismo uživali u putovanju Rotary vozom/vlakom smaragdnom dolinom rijeke Une, članovi RC Bihać, zajedno sa gostima koji su ipak došli u Bihać, uživali su družeči se cijeli vikend. 

Druženje je otpočelo u večernjim satima 29.06. (petak), gdje smo uz ugodne note i u lijepom ambijentu hotela Kostelski buk prisustvovali prijemu novog člana RC Bihać.

Naime, nakon završenog stažiranja kao kanditata, svečano je u rotari zajednicu primljen Almir Ami Kurtović. Vjerujemo i sigurni smo da je dobitak obostran. Također kao što je i uobičajeno, ovo vrijeme je prilika da i zvanično na scenu stupi novo rukovodstvo Kluba za rotarijansku 2018/19 godinu. 

Dosadašnji predsjednik Nedžad Čavkunović se zahvalio svim članovima kluba na radu u protekloj godini te novom rukovodstvu poželio puno uspjeha u radu. A novo rukovodstvo Kluba su:

Mirsad Bašić, predsjednik

Amel Muslić, sekretar

Orhan Midžić, blagajnik

Novi predsjednik je optimistično najavio aktivnosti na jačanju kluba u kvantitativnom smislu ali isto tako potencirao značaj svakog pojedinačnog člana u funkciji rada i aktivnosti u Klubu. 

Druženju su prisustvovali gosti-prijatelji iz RC Sarajevo i RC Sarajevo Delta.

Subota i nedjelja su iskorišteni za druženje i obilazak prirodnih i kulturno-historijskih znamenitosti USK. Fotografije će reći puno više nego riječi :-)

 

 

datum objave: 1. Jul 2018. | izvor: RC Bihać
OSTALE VIJESTI
NOVO RUKOVODSTVO ZA NOVU ROTARIJANSKU GODINU | Rotary Club Bihać