XIII ROTARY VOZ/VLAK

Nešto više od 180 putnika, trinaestog po redu turističkog Rotary voza/vlaka, proteklog vikenda imalo je priliku još jednom uvjeriti se u bezgraničnu ljepotu smaragdne doline rijeke Une. Sve od željezničke stanice Bihać pa do Martin Broda, u fantastičnoj atmosferi i prelijepom danu, uz pomoć odličnih muzičara iz benda Bedem i bihaćkog komičara Raifa, svi učesnici ovogodišnje manifestacije su bili složni - NEPONOVILJVO, PRELIJEPO, FANTASTIČNO !!!!!  "O ovome nismo mogli ni sanjati" !, "Pa da li je moguće da ovakvo nešto postoji u Bosni i Hercegovini"! , "Ovakav biser priorde mora biti očuvan i sačuvan od bilo kakve devastacije"!....samo su neki od mnoštva komentara učesnika.

Veliki pozdrav ide prijateljima iz RC  Sarajevo-International Delta koji su bili najmnogobrojniji, kao prijateljima iz RC Sarajevo, RC Maribor, RC Šibenik.

Kako se utisci još uvijek stišavaju, tako nam pristižu i fotografije koje su učesnici napravili tokom putovanja. Čak i kiša koja je u vrijeme ručka padala na Štrbačkom buku, nije pokvarila konačni utisak da je ovo bio jedan od najbolje organiziranih i sprovedenih Rotary vozova/vlakova od njegovog pokretanja prije trinaest godina.

Za sada nekoliko linkova, a uskoro i naše fotografije

ABC.BA

LINK I LOVE UNA

datum objave: 26. Jun 2016. | izvor: RC Bihać
OSTALE VIJESTI
XIII ROTARY VOZ/VLAK | Rotary Club Bihać